.
[ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ]

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Από την 1η Φεβρουαρίου 2021 τέθηκε ως υποχρεωτική η διαδικασία της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου/αυτοτελούς διηρημένης ιδιοκτησίας. Η ηλεκτρονική ταυτότητα κτηρίου είναι στην ουσία ένας πλήρης ηλεκτρονικός φάκελος της ιδιοκτησίας (κτιρίου, αυτοτελούς διηρημένης ιδιοκτησίας ή ενός αδομήτου οικοπέδου) και περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες του ακινήτου , όπως οι τίτλοι ιδιοκτησίας του, οι εκδοθήσες οικοδομικές άδειες, τα αντίστοιχα σχέδια κατόψεων, το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ), δηλώσεις υπαγωγής σε νόμους αυθαιρέτων κλπ.

Η σωστή συμπλήρωση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου της κάθε ιδιοκτησίας είναι μια διαδικασία ή οποία απαιτεί μεγάλη προσοχή και σωστή γνώση της πολεοδομικής νομοθεσίας.

Ελάτε στο γραφείο μας για να ενημερωθείτε για την υποχρέωση ή μη της συμπλήρωσης της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου της ιδιοκτησίας σας, και τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία της συμπλήρωσης της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου της ιδιοκτησίας σας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Άρτια κατάρτιση των στελεχών μας

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Αξιοπιστία ως προς τον χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών

.